• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Arkivi

Filtra 

 • Lajme BLIC - 11.02.2013

  Dragash - Në ditën e sotme, vitin e kaluar, një ortek i borës ua mori jetën 10 anëtarëve të familjes Reka, në fshatin Restelicë të trevës së Gorës, në komunën e Dragashit. Banorët e këtij lokaliteti ende jetojnë me frikën, se mos p...
 • Lajme BLIC - 08.02.2013

  Dragash - Bora që ka rrënë gjatë natës së mbrëmshme, trashësia e së cilës në territorin e komunës së Dragashit ka arritur, deri në 50 centimetër, ka bërë që rrugët e kësaj komune të jenë të vështirësuara për qarkullimin e aut...
 • Lajme BLIC - 07.02.2013

  Prizren - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Zhvillim (TIKA), si dhe Bashkësia Islame e Kosovës (BIK), kanë nënshkruar sot memorandumin për restaurimin e xhamisë së Emin Pashës në Prizren. ...
 • Lajme BLIC - 06.02.2013

  Rahovec - Shkolla fillore “Ardhmëria” në Rahovec, ka përfituar donacion nga Caritasi zvcëran karrige, banka, dollapë, paketa të lodrave multi funksionale nga druri, varëse, rafte të këpucëve dhe të gardërobës, material përcjellës ha...
 • Lajme BLIC - 04.02.2013

  Dragash - Kryesia e degës së AAK-së në Dragash, sot ka njoftuar se kësaj dege i është bashkëngjitur edhe kryesia e degës së Partisë së Drejtësisë (PD). Duke i dëshiruar mirëseardhje kryesisë së kësaj partie, AAK është zotuar se ba...
 • Lajme BLIC - 01.02.2013

  Suharekë - Njëzetenëntë mësimdhënës të rinj, janë punësuar në shkollat e Suharekës, si rezultat i projektit të përbashkët të kësaj Komune me "Caritas Kosova", për punësimin e personave që kanë përfunduar Fakultetin e Edukimit - ...
 • Lajme BLIC - 31.01.2013

  Dragash - Kuvendi Komunal i Dragashit, sot ka mbajtur mbledhje të jashtëzakonshme, e para për këtë vit, ku për rend dite ka pasur zgjedhjen e kryesuesit të vet, pasi ish-kryesuesi i deritashëm, Lulzim Rifaj, ka kaluar në detyrë të re. Para...
 • Lajme BLIC - 29.01.2013

  Dragash - Raporti i Zyrës rajonale për Integrim në Prizren, bën me dije se në komunën e Dragashit, gjatë vitit që lamë pas, janë kthyer 90 persona, të cilët më parë ishin të zhvendosur anembanë globit. Sipas kësaj zyreje, gjithsej 419...
 • Lajme BLIC - 25.01.2013

  Suharekë - Komuna e Suharekës ka formuar Këshillin Organizativ, për shënimin e 5-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Zëdhënësi i Komunës, Reshat Reshitaj, tha se udhëheqës i Këshillit është caktuar Refki Bytyçi, ndërsa anëtarë ja...
 • Lajme BLIC - 24.01.2013

  Prizren - Degradimi mjedisor dhe urbanistik në Prevallë, ka arritur shkallën alarmante, konstatohet nga zyrtarët e shtatë drejtorive komunale të Prizrenit. Raporti i komisionit komunal për kamping në këtë zonë të veçantë, përmbajtja e t...
 • Lajme BLIC - 21.01.2013

  Dragash - Pesë muaj pas djegies së malit “Koritnik”, zyra rajonale e Agjencisë Kosovare të Pyjeve në Prizren ende nuk e ka bërë vlerësimin e dëmeve. Përgjegjësit e Drejtorisë së Mbrojtjes dhe Shpëtimit, si dhe ata të Njësisë së P...
 • Lajme BLIC - 11.01.2013

  Malishevë - Realizimin e planifikimit të të hyrave nga tatimi në pronë, për vitin 2012, Komuna e Malishevës e ka tejkaluar për 18.77 për qind. “Planifikimi i realizimit të të hyrave nga tatimi në pronë, për vitin 2012 ishte 145 mijë e...
 • Lajme BLIC - 10.01.2013

  Dragash – Gorano-boshnjakët nuk janë plotësisht të kënaqur me pozitën e tyre në Kosovë. Kërkesa kryesore e tyre është themelimi i Komunave të reja, në të cilat ky komunitet përbën shumicën e popullsisë. Ky vlerësim ka ardhur së f...
 • Lajme BLIC - 08.01.2013

  Dragash - Synimi im mbetet që ta udhëheq qeverinë dhe shpresoj që kjo të bëhet së shpejti. Në rast se nuk më jepet ky post, atëherë do t’i pres zgjedhjet e rregullta. Kështu tha sot kryetari i Aleancës Për Ardhmërinë e Kosovës, Ramu...
 • Lajme BLIC - 07.01.2013

  Prishtinë - Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, njoftoi sot se gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor 2012/2013, në të gjitha shkollat fillore e të mesme, do të fillojë të hënën, më 08 janar. Ministri i Arsimit, Shkencës dhe...
 • Lajme BLIC - 26.12.2012

  Dragash - Në pranverën e hershme, Dragashi do të përfitoj dy projekte, sa ekzotike sa të domosdoshme. Ndriçimi publik modern dhe Tregu i gjelbër, do të jenë të mirat e para për vitin 2013, të cilat do t’i gëzojnë banorët e qytezës, q...
 • Lajme BLIC - 21.12.2012

  Prizren - Kryetari i Prizrenit, Ramadan Muja, mbajti debatin e dytë publik me qytetarë, ku tha se edhe gjatë këtij viti, Komuna e Prizrenit ka shënuar suksese të shumta. “Planifikimi i buxhetit komunal është hartuar në sajë të bashkëpuni...
 • Lajme BLIC - 20.12.2012

  Dragash - Biblioteka publike në Dragash, sot shënoi 60 vjetorin e themelimit të saj, me një ekspoze të punës së saj gjatë gjithë kësaj periudhe, si dhe me një shfaqje poezish artistike, të cilat për temë kishin librin, mësimin, leximin....
 • Lajme BLIC - 19.12.2012

  Dragash - Dega e Partisë Demokratike të Kosovës, sot zgjodhi kryesin e saj, e cila më pas ka zgjedhur edhe kryetarin e Degës. Burimet tona nga kjo mbledhje, kanë njoftuar se zgjedhja e Salim Jenuzit, edhe për një mandat, nuk ka qenë e vësht...
 • Lajme BLIC - 18.12.2012

  Dragash - Sot është mbajtur seanca e fundit për këtë vit, e Kuvendit komunal të Dragashit, në të cilan janë shqyrtuar vetëm pikat e parapara sipas rendit të ditës. Vëmëndje e veçantë iu kushtua pikës, e cila përcaktonte parcelën pë...