• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Plagosen, një goran dhe një serb!
e Shtunë, 27 Prill 2013 16:25

mitrovica_kosova_plagosjeMitrovicë, 27 prill 2013
- Dy të rinj, të moshës 15 vjeçe, njëri me përkatësi etnike serbe dhe tjetri me përkatësi gorane, janë goditur me thikë nga persona që ende mbesin të panjohur për organet e rendit. Ngjarja ka ndodhur në afërsi të shkollës teknike, në veriun e Mitrovicës.
Zëdhënësi i Policisë së Kosovës për këtë rajon, Besim Hoti, i ka thënë radios “Evropa e Lirë” se viktimat e sulmit iu kanë thënë hetuesve policorë, se janë sulmuar prapa shpinës nga tre persona që nuk i kanë njohur. “Policia e ka regjistruar rastin dhe ka iniciuar hetimet. Por, tash për tash, kryerësit e këtij sulmi janë të panjohur për ne”, ka thënë Hoti.
Megjithatë, zyrtarët e policisë kanë shprehur dyshimin, për faktin se mungojnë dëshmitarët okularë, edhe pse në vendin ku ka ndodhur ngjarja, fluksi i njerëzve ishte i madh.
Dy të plagosurit janë shtruar në spitalin e Mitrovicës, në pjesën veriore të qytetit, për të cilët mjekët kanë thënë se gjendja e tyre është jashtë rrezikut për jetën.
 
 
Share