• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Tetova synon autostradë drejt Prizrenit!
e Hënë, 13 Maj 2013 22:11

Tetovë, 13 maj 2013
– Pas Shqipërisë dhe Kosovës, edhe shqiptarët e Maqedonisë po kërkojnë mënyra, se si të lidhen drejtpërdrejt me “Rrugën e Kombit”, për ta shkurtuar distancën me Shqipërinë dhe Kosovën. Në funksion të kësaj kërkese, Komunateuta_arifi e Tetovës ka filluar të përgatisë studimin për ndërtimin e një autostrade, e cila do të lidhte Tetovën me Prizrenin, e që kjo distancë do të përshkohej për vetëm 40 minuta, nga afërsisht dy orë, sa zgjat tani. Kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi, ka premtuar se do të angazhohet për gjetjen e fondeve, me të cilat do të financohej ky projekt. “Për ne është një prioritet i madh, si komunë e Tetovës. Gjithçka që do të mund të bëjmë si Komunë, është lobimi për të siguruar fonde, për ta përfunduar me sukses këtë projekt. Ne do të lobojmë për sigurimin e mjeteve financiare, edhe në arenën ndërkombëtare, në mënyrë që ta realizojmë këtë projekt. Do të angazhohemi maksimalisht”, ka thënë Arifi.
Idenë për ndërtimin, sa më të shpejtë të kësaj autostrade, Arifi e ka diskutuar në një takim me kryetarin e Asociacionit të Komunave të Kosovës, Naim Ismailin, me të cilin janë zotuar se do të angazhohen për bashkëpunim në sfera të ndryshme, mes Komunave nga Maqedonia dhe atyre nga Kosova, gjithnjë për interes të qytetarëve.
 

Share