• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Anderson nuk është shtatzënë!
e Diel, 01 Nëntor 2009 12:48

pamela-anderson

Një mik i Pamela Andersonit i ka mohuar se aktorja është shtatzënë, me fëmijën e saj të tretë.
Ylli i serisë “Baywatch” nxiti spekulimet se ishte shtatzënë më herët gjatë javës, kur ishte parë me një fryrje më të shprehur se zakonisht. Por disenjatori i saj, Richie Rich, ka mohuar këto spekulime. “Ajo nuk është shtatzënë... është vetëm e lumtur. Ajo nuk ka për të thënë asgjë, pasi ato nuk janë të vërteta. Ajo aktualisht është e shqetësuar, pasi fëmijët e saj janë në shkollë. Sigurisht se shqetësohet, edhe ajo është njeri”, ka thënë sshkurtë Rich.
Anderson, tashmë është nënë e dy djemve, Brandon dhe Dylan, të cilët i ka me ish-burrin e saj, rokerin Tommy Lee.
 
Share