• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Shtetasja kosovare, zhduket në Durrës!
Nga: Radio SHARRI   
e Hënë, 05 Gusht 2013 13:50

xhyla_martetDurrës, 05 gusht 2013
- Një familje nga Kosova ka apeluar në publik, për ndihmë rreth gjetjes së anëtares së tyre të familjes, Xhyla Martet, e cila rezulton e zhdukur prej 6 ditësh, teksa kishte mbërritur për pushime në Durrës. Sipas familjarëve, kjo grua kishte mbërritur në Durrës me autobus, nga Prishtina, për të kaluar disa ditë pushimi. Por, sapo kishte mbërritur në qytetin bregdetar, ajo ka humbur çdo kontakt me familjen e saj në Kosovë, si dhe me ata në Suedi, ku edhe jeton prej vitesh. Familjarët kanë provuar ta marrin në telefon, por sekretaria njofton pa ndërprerë, se nuk ka qasje në rrjet. Mësohet se ajo në Durrës kishte qenë dhe vitin e kaluar, ku kishte kaluar këndshëm, prandaj kishte vendosur që edhe këtë vit të shkonte aty. Familjarët kanë dhënë edhe një numër telefoni të Shqipërisë (068 65 44 577), përmes së cilit kërkojnë që të kontaktohen nga kushdo që di gjë për familjaren e tyre.Share