• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Vritet protestuesi, ishte i dorëzuar! (Video)
e Shtunë, 17 Gusht 2013 21:59

lufta_ne_egjiptKajro, 17 gusht 2013
- Nga Egjipti çdo ditë vijnë lajme të këqija, të cilat njoftojnë për masakra të shumta, nga të cilat vdesin qindra demonstrues. Sipas raporteve nga terreni, civilët që po demonstrojnë po vriten nga ushtria, e cila po mundohet që me dhunë t’i shuaj protestat, të cilat nisen pas puçit që e përmbytën presidentin, Mohamed Morsi.
Së voni, një video e ka vërshuar botën, në të cilën shihet qartë se si policia e qëllon një demonstrues paqësor, i cili qëndron i qetë dhe me duart e ngritura lart, para një tanku. Xhirimi është bërë nga një protestues, me telefon celular, por që duket qartë e gjithë ngjarja.
Njëri nga komentuesit e kësaj videoje, kishte zbuluar identitetin e viktimës, duke e vlerësuar lart atë si njeri me kapacitete arsimore, por edhe njerëzore. “Ishte miku im, Ahmed Ahim, njëri nga djemtë më të mirë që kam njohur. Ishte inxhinier i telekomunikacionit, i martuar dhe kishte dy fëmijë, një djalë dhe një vajzë”, ka shkruar ky komentues.
Share