• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Në Restelicë, digjet kamioni me sanë!

restelica_digjet_kamioni
Dragash, 05 shtator 2013 - Policia ka arrestuar një person, në Restelicë të Gorës së Dragashit, i cili dyshohet për zjarrvënie të qëllimshme. Pas konsultimit me prokurorin, është vendosur që i njëjti të mbahet nën masën e arrestit policor, për 48 orë, njoftoi zëdhënësi i Drejtorisë së Policisë Rajonale në Prizren, Hazir Berisha. Sipas tij, rreth orës 06:30, policia në Dragash ka pranuar një informatë, e cila bënte me dije se një kamion i ngarkuar me sanë është përfshirë nga flakët, të cilat e kanë shkrumbuar ngarkesën, së bashku me kamionin. “Kamioni kishte qenë i parkuar në oborrin e shkollës së fshatit Restelicë, e që ishte pronë e një punëtori të kësaj shkolle. Zjarrfikësit janë përkujdesur për shuarjen e zjarrit, i cili ka mundur të përhapet dhe të shkaktojë rrezik të përgjithshëm”, ka thënë Berisha, duke shtuar se pronari i kamionit i ka thënë policisë, se dëmi i shkaktuar me këtë rast, kalon shifrën e 30 mijë eurove.


Share