• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Kjo është lista e kandidatëve të LDK-së!

lidhja_demokratike_kosovesDragash, 05 shtator 2013
- Vetëm pas skadimit të afatit për certifikim të partive dhe kandidatëve të tyre që do të garojnë në zgjedhjet komunale të nëntorit, kanë filluar të publikohen emrat e kandidatëve dhe listat zyrtare, të cilat, deri në këtë moment mbaheshin sekrete, për shumë arsye.
Në vazhdim, ju sjellim Listën e kandidatëve të LDK-së, me emrat e atyre që do të garojnë për këshilltarë në Kuvendin e Komunës së Dragashit:


01. Halim SHEMSIDINI (Zaplluxhe)
02. Samidin XHELADINI (Bresanë)
03. Kaltrina KRASNIQI (Brezne)
04. Mujdin JUSUFI (Buzez)
05. Qamil KOLLONI (Kosavë)
06. Majlinda HALILI (Zaplluxhe)
07. Fehmi BOJAXHIU (Plavë)
08. Naim RAMADANI (Brrut)
09. Aida MISINI (Shajne)
10. Hatim EJUPI (Zym)
11. Samidin QAFLESHI (Bellobrad)
12. Sanie GASHI (Bresanë)
13. Xhemajli ILJAZI (Zgatar)
14. Zahit GASHI (Brezne)
15. Arjeta SKERAJ (Rrenc)
16. Bahtiar BERISHA (Buçe)
17. Vahidin ABDURRAHMANI (Kuklibeg)
18. Gajbie Çengaj (Dragash)
19. Çerkin ZEJNELI (Shajne)
20. Bashkim DAUTI (Xërxe)
21. Mirlinda DOMUZETI (Pllajnik)
22. Zahadin DESTANI (Blaç)
23. Përparim KRYEZIU (Kapre)
24. Edita SELMANI (Kuk)
25. Kapllan FETAHU (Kuk)
26. Florent KAMBERI (Zaplluxhe)
27. Shqipe HALILI-BERISHA (Buçe)
28. Ymer ADEMI (Bresanë)


Share