• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Në Prizren, SDA mbështet Zafir Berishën!

ibra_zafir_prizren
Prizren, 11 shtator 2013 - Kryetari i degës së SDA-së në Prizren dhe bartësi i listës për zgjedhjet lokale të nëntorit në këtë komunë, Zulfia Ibra, ka nënshkruar marrëveshje me liderin e BD-së, i cili garon për kryetar të Prizrenit, Zafir Berisha. Ai është zotuar se subjekti i tij do ta mbështesë fuqishëm kandidaturën e Berishës. “E themi publikisht, si dhe i ftojmë të gjithë votuesit dhe mbështetësit e SDA-së, qw ta përkrahin kwtw Marrëveshje Bashkëpunimi për zgjedhjet lokale në Prizren, me të cilën jemi zotuar për përkrahjen e kandidatit të përbashkët për kryetar tw Komunws, nga radhët e Bashkimit Demokratik, Zafir Berisha, i cili është i vetmi njeri që, si luftëtarë dhe si politikan, ka treguar gjithmonë gatishmëri që ta ndihmojë këtë popull dhe qytetin e Prizrenit, pa dallim feje apo etnie. Prandaj, i ftojmë të gjithë votuesit  e SDA-së dhe komunitetin boshnjak në komunën e Prizrenit, që për kryetarë të Komunës ta mbështesin, Zafir Berishën”, tha Ibra, duke u zotuar për garë elektorale demokratike, si dhe premtoi që, gjatë qeverisjes së përbashkët me BD-në, do të jetë korrekt në raport më të gjithë qytetarët e komunës së Prizrenit. “Do të punojmë bashkërisht që t’i kthehet identiteti Prizrenit, si qytet i kulturës, tolerancës dhe traditës”, tha Ibra. Ndërkaq, kryetari i Bashkimit Demokratik, Zafir Berisha, pas bisedave që zhvilloi edhe me kryetarin e SDA-së, Numan Baliq, e falënderoi për mbështetjen që do t’i japin, në zgjedhjet e 3 nëntorit.


Share