• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Dy guatemalas, arrestohen në Prizren!

policia_kosoves_arrestonPrizren, 01 nëntor 2013
– Pas një operacioni të suksesshëm që realizoi njësiti i krimeve të rënda dhe njësia speciale e Policisë së Kosovës (ROSU), në rajonin e Prizrenit u arrestuan dy shtetas të Guatemalës, të cilët  dyshohen për pastrim parash dhe falsifikim.
Këta persona janë përcjellë nga njësiti hetimor për krime të rënda, për 10 ditë rresht dhe, sonte është organizuar një operacion kurth, i cili u mbështet edhe nga ROSU. Në këtë operacion asistoi edhe kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Prizren, Sylë Hoxha.
Gjatë bastisjes së një lokacioni, afër stacionit të autobusëve, janë kapur në flagrancë dy shtetasit e Guatemalës, si dhe është konfiskuar një sasi e konsiderueshme e provave materiale.


Share