• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Rezultati: Jenuzi 33.7% - Mehmeti 30.5%
e Enjte, 14 Nëntor 2013 23:49

dragash_rezultatet_kryetarDragash, 14 nëntor 2013
- Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) i ka publikuar rezultatet përfundimtare të kandidatëve që garuan për kryetarë komunash, në zgjedhjet lokale të 3 nëntorit. Sipas këtyre rezultateve, të cilat nuk kanë ndryshuar shumë nga ato preliminare, në balotazh, më 1 dhjetor, do të vazhdohet gara në 24 komuna, kurse në raundin e parë janë fituar 13 komuna. Në këto rezultate nuk është përfshirë Mitrovica veriore, pasi këtë të diel në këtë komunë do ketë rivotim në tri qendra të votimit. Bazuar në këto rezultate, ashtu siç kemi raportuar dhe më herët, në Dragash do të garojnë në balotazh, kandidati i PDK-së, Salim Jenuzi, i cili ka fituar 33.7% të votave dhe kandidati i LDK-së, Fatmir Mehmeti, i cili në raundin e parë ka fituar 30.5% të votave.

Tabela për kandidatët e Dragashit:

KANDIDATI

SUBJEKTI POLITIK

VOTAT

PËRQINDJA

Salim JENUZI

Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

5096

33.70%

Fatmir MEHMETI

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

4613

30.50%

Safet KUSHI

(CDU)

2145

14.18%

Nuhia TAIROVCI

Koalicioni VAKAT

1558

10.30%

Selami SAITI

AAK - LDD

873

5.77%

Nexhat ISUFI

Bashkimi Demokratik (BD)

544

3.60%

Bledi KURTISHI

Vetëvendosje

231

1.53%

Xevxhet TAHIRI

Balli Kombëtar i Kosovës

63

0.42%

 

 

 

 

Share