• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
AAK - Përmbyll Fushatën në Bresanë
Nga: Sektori i Marketingut   
e Premte, 13 Nëntor 2009 00:24

aak2
NJOFTIM
 
Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, dega në Dragash, njofton të gjithë anëtarët e vet, simpatizantët dhe qytetarët, se më datën 13 nëntor 2009, ditë e premte, në fshatin Bresanë do të bëjë përmbylljen e Fushatës parazgjedhore.
Tubimi mbahet në sallën e Shtëpisë së Kulturës, me fillim në ora 13:30 minuta.
Shtabi zgjedhor i AAK-së, fton të gjithë qytetarët, pa dallim, që të marrin pjesë në këtë tubim, ku do të dëgjojnë ofertën përfundimtare të këtij subjekti politik, për mandatin katërvjeçarë të qeverisjes lokale në Komunën e Dragashit.
 
Nga: Shtabit Zgjedhor i AAK-së - Dragash
Share