• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Të shtunën, Tubim elektoral i LDK-së
Nga: Sektori i Marketingut   
e Premte, 04 Dhjetor 2009 15:39

LDK1 
 
NJOFTIM
 
Dega e LDK-së në Dragash, njofton të gjithë aktivistët e vet, anëtarët dhe simpatizantët, si dhe të gjithë qytetarët tjerë, pa dallim, se të shtunën,
me 05 dhjetor 2009, me fillim në ora 11:00, do të mbaj tubim elektoral në fshatin Bresanë, ndërsa, në ora 12:30, në Brezne.
Në këtë Tubim, do të marrin pjesë nënkryetari i LDK-së, z. Lutfi Haziri, kryetari i Prishtinës, z. Isa Mustafa, aktivistë të tjerë të kryesisë qendrore të LDK-së, si dhe kandidati për kryetar të Komunës së Dragashit, z. Halim Shemsidini i përcjellur nga stafi dhe aktivistë të tjerë të degës së LDK-së në Dragash.
 
Nga: Shtabi Zgjedhor i LDK-së - Dragash
Share