• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Facebook përmirëson lëshimin e turpshëm!
e Enjte, 06 Maj 2010 15:09
facebook_radio_sharriLondër - Rrjeti më i popullarizuar në botë për shoqërim në internet “Facebook”, ka përmirësuar një lëshim, i cili është vlerësuar si i tmerrshëm që ka mundur ta bëj ky portal me renome botërore. Fjala është për lëshimin, i cili u kishte mundësuar përdoruesve të portalit, që të përcjellin bisedat e miqve të tyre drejtpërdrejt, si dhe t’i shohin kërkesat e tyre për t’u shtuar në listën e miqve, të cilët ishin në pritje.
Deri më tani, vetëm me disa klikime, ka qenë e mundur të spiunohen porositë private të miqve, si dhe të shihet se kush donte t’i bashkohej rrjetit të tyre të miqve.
“Facebook, përkohësisht ka larguar opsionin për komunikim çasti, derisa të përmirësohet ky lëshim i tmerrshëm, ka raportuar transmetuesi britanik BBC.
Përgjegjësit e portalit kanë thënë se nuk ka nevojë për shqetësime, sepse ekspertët e rrjetit kanë reaguar, sapo është raportuar ky lëshim. “Në momentin që kemi pranuar raportimin e këtij problemi, inxhinierët tanë e kanë identifikuar atë dhe përkohësisht e kanë ndalur funksionin për komunikim çasti”, ka deklaruar zëdhënësi i rrjetit Facebook.
Share