• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Thaçi: Serbët po marrin përgjegjësinë e tyre
e Hënë, 12 Tetor 2009 00:00
Kryeministri Hashim Thaçi ka thënë se serbët janë duke participuar si kurrë më parë, përfshirë subjektet serbe politike, personalitetet e pavarura dhe iniciativat politike të tyre. Duke e komentuar pjesëmarrjen e serbëve në zgjedhjet e 15 nëntorit kryeministri Thaçi ka deklaruar se në zgjedhje 100 për qind nuk do të marrin pjesë as shqiptarët as serbët.Sipas tij kjo është pjesë e demokracisë dhe do të mësohemi me kultivimin e demokracisë së pjesëmarrjes së vullnetshme të qytetarëve në zgjedhjeve."Kosova është vend demokratik, atdhe i gjithë qytetarëve të saj dhe serbët po marrin përgjegjësinë për të ardhmen e tyre”, ka theksuar Thaçi.

Ai, gjithashtu ka shprehur besimin se procesi elektoral do të jetë fer, si edhe vetë votimi. Sipas tij spektri politik është duke kryer me përgjegjësi detyrën e vet elektorale, në kuptimin e tolerancës ndërpartiake, të konkurrencës së vlerave.

Share