• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Shqiptarja, Miss Norvegjia?!
e Martë, 10 Maj 2011 11:08

arita_fejzullahuOslo
- Shqiptarja e lindur në Oslo të Norvegjisë, Arita Fejzullahu, konsiderohet si njëra ndër kandidatet potenciale për të rrëmbyer kurorën e më të bukurës në këtë shtet skandinav. Arita, me prejardhje nga Gostivari i Maqedonisë, është një modele e njohur në shtetet Skandinave. Në vitin 2007, ajo është kurorëzuar me çmimin “Miss Skandinavia e Shqiptarëve”, ndërsa tri vjet më vonë fitoi në “Miss Skandinavia 2010”.
“Unë jam kandidate për ‘Miss Norvegjia’ dhe kandidate për ta përfaqësuar Norvegjinë në ‘Miss Bota’. Po ashtu, jam zgjedhur fytyra e vitit, ku këtë titull unë e kam fituar dy vite radhazi, e që për mua do të thotë shumë. Nëse fitoj në ‘Miss Norvegjia’, do ta përfaqësoj Norvegjinë në ‘Miss Bota’, Jam shumë krenare që jam shqiptare”, ka thënë Arita.
 
 
Share