• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Të dielën - Hashim Thaçi në Opojë
e Enjte, 22 Tetor 2009 11:25


 

 

Dragash, 22.10.2009 - Në kuadër të Fushatës Parazgjedhore, më 25 tetor, ditë e diel, me fillim në orën 14:00, komunën tonë do ta vizitojë kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët më të ngushtë të tij partiak. Sipas agjendës që ka përpiluar dega e PDK-së në Dragash, Thaçi fillimisht do të qëndrojë në fshatin Bresanë, në orën 14:30 minuta, pastaj në Blaç, në orën 15:00, në Zgatar, në orën 15:30 minuta, në Brrut, ora 16:30 dhe në Plavë, në orën 17:00. Gjatë qëndrimit në këto vendbanime të Opojës, kreu i PDK-së, Hashim Thaçi, do të bëj shpalosjen e programit dhe vizionit të PDK-së, për mandatin e ardhshëm katërvjeçar, në komunën e Dragashit. Gjithashtu, qytetarëve do tu jepet mundësia që t’i parashtrojnë pyetje, të parit të PDK-së, në lidhje me planet që ka kjo parti për komunën e Dragashit.

 

 

Nga:  Shtabi Zgjedhor i PDK-së - Dragash

Share