• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring

flamuri_kombetar

 

“Urime Dita e Çlirimit”

• Urimet më të përzemërta, me rastin e Ditës së Çlirimit të komunës së Dragashit, ditë kjo, kur secili që vajtonte për largimin nga vatra e tij, i detyruar nga një fuqi e tmerrshme, kthehej me plotë gëzim, sërish në të...

• Më 15 qershor të vitit 1999, secili-secilin e shikonte me mall dhe, sikur ta kishte vëlla të një gjaku... Edhe sot, 13 vjet më vonë, le ta festojmë këtë datë, duke e shikuar njëri-tjetrin, mu sikur në vitin 1999...

Le të ndjehemi, edhe njëherë, sikurse atëherë!

URIME

Me respekt:

Radio SHARRI


  

Share