• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Të premten - Debat Publik
e Hënë, 26 Tetor 2009 17:40

PARALAJMËRIM

Të premten, më 30 tetor 2009, me fillim në orën 14:00, në sallën e Kuvendit Komunal të Dragashit, organizohet Tryezë e rrumbullakët me kandidatët nga të gjitha partitë politike, të cilët garojnë për kryetar të Komunës së Dragashit. Në këtë tryezë, të organizuar nga shtëpia jonë informative, programet dhe vizionet e tyre do t’i paraqesin kandidatët që synojnë postin e të parit të komunës së Dragashit.

Tryeza është e hapur për publik dhe media, ndërkohë që vetëm qytetarëve do t’iu jepet mundësia që kandidatëve t’iu parashtrojnë pyetje.

 

 

Nga: Sektori i Lajmeve - Radio SHARRI

Share