• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Të enjten - Tubim madhështor i LDK-së
e Martë, 27 Tetor 2009 21:28

ldk - logoo
 NJOFTIM
 
Në kuadër të Fushatës Parazgjedhore, më 29 tetor, ditë e enjte, me fillim në orën 12:00, dega e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), mban tubimin qendror parazgjedhor në Dragash.
Në këtë tubim elektoral të LDK-së, ku do të bëhet shpalosja e programit për komunën e Dragashit, marrin pjesë edhe anëtarë nga kryesia qendrore e LDK-së; Eqrem Kryeziu, Lutfi Haziri, Berim Ramosaj etj.
Gjithashtu, për ta madhështuar tubimin, do të prezantojnë edhe këngëtarët tanë më të njohur: Nora Istrefi, Elvana Gjata, Tuna, Tingulli 3’nt dhe grupi Skillz.
Tubimi organizohet në ambient të hapur, para ndërtesës së Radio SHARRI-t.
 
Nga:  Shtabi Zgjedhor i LDK-së - Dragash
Share