• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
ATRC - Debat në Prizren
e Mërkurë, 28 Tetor 2009 12:04

                                                        ATRC

KONFERENCË PËR MEDIA

“PLANIFIKIMI ME PJESËMARRJE”

Prioritetet e banorëve të komunës së Prizrenit për vitin 2010-2011

 
Advocacy Training and Resource Center (ATRC), në bashkëpunim me Kuvendin Komunal të Prizrenit, të enjten, më 29 tetor 2009, organizon konferencë për media, ku do të diskutohet për prioritetet e qytetarëve të Prizrenit, për periudhën 2010 - 2011.
Konferenca do të mbahet në sallën e Kuvendit Komunal të Prizrenit, nga ora 11:00 deri 12:30.
Në këtë konferencë do të marrin pjesë përfaqësuesit e Kuvendit Komunal të Prizrenit, përfaqësuesit e Bashkësive Lokale, OJQ-të dhe mediat.
Me këtë rast, ju ftojmë të merrni pjesë në këtë takim, në të cilin do të prezantohet publikimi i draftit: “Planifikimi me Pjesëmarrje - Prioritetet e banorëve të regjionit të Prizrenit”, i përgatitur nga ATRC-ja.
Share