• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Policia e Kosovës, edhe në Shqipëri!
e Diel, 30 Qershor 2013 20:00

policia_kosova_shqiperiVërmicë, 30 qershor 2013
- Të Hënën, më 1 korrik, fillon zbatimi i marrëveshjes për patrullim të përbashkët të Policisë së Kosovës me Policinë e Shqipërisë, në territorin e kësaj të fundit. Patrullimet e përbashkëta policore, sikurse edhe vitet e kaluara, do të zhvillohen gjatë gjithë sezonit turistik, me qëllim menaxhimin më efikas të fluksit të madh të shtetasve të Kosovës, të cilët ia mësyjnë bregdetit të Shqipërisë. Në pikëkalimin kufitar, në Vërmicë, përfaqësues të divizioneve rrugore të Policisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës do të mbajnë konferencë për shtyp, ku do të shpalosen detajet rreth zbatimit të kësaj marrëveshjeje.
Kujtojmë se ky projekt ka dhënë rezultate viteve të kaluara, pasi në këtë formë janë shmangur akuzat që janë dëgjuar nga shtetasit e Kosovës, për sjellje jo korrekte, që kinse po u bëhej nga Policia e Shqipërisë. Gjithashtu, janë shmangur edhe akuzat e shtetasve nga Shqipëria, për gjoja tolerancën që po tregonte Policia e Shqipërisë karshi shtetasve të Kosovës. Kjo formë e patrullimit ka ndikuar edhe në zvogëlimin e dukshëm të aksidenteve rrugore, krahasuar me kohën, kur në rrugët që çojnë drejtë bregdetit, patrullonte vetëm Policia e Shqipërisë.Share