• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Shqyhet flamuri i Kosovës! (Video)
e Enjte, 11 Korrik 2013 12:06

famuri_kosova_shqyhetSofje, 11 korrik 2013
- Deputeti bullgar, i krahut të djathtë, Pavël Çërnev, e ka shqyer para syve të gazetarëve flamurin e Kosovës, në një konferencë për media. Këtë veprim, ai e ka bërë si kundërshtim ndaj vendimit të qeverisë bullgare, për ta njohur shtetësinë e Kosovës.
Bullgaria ishte ndër shtetet e para që njohu pavarësinë e vendit tonë, më 20 mars të vitit 2008, kur edhe ngjalli reagim tek bashkëkombasit e saj, kundërshtarë të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, duke e përkrahur kështu Serbinë dhe popullin serb.Pavarësisht kësaj, ky veprim ka kaluar në heshtje, tash e pesë vjet, përderisa nuk u gjend nga shqiptarët në kanalin YouTube, e që me nxitim u shpërnda gjithandej. Shpërndarjen e kësaj video, jo të gjitha mediat e kanë bërë me sqarime të sakta, se kurë ka ndodhur dhe përse ka ndodhur kjo ngjarje. Kjo ka bërë që shumëkush të mendoj se është një ngjarje e freskët dhe kanë vërshuar fyerjet dhe ofendimet për popullin bullgar. Disa media, madje e kanë transmetuar sikur shqyerjen e flamurit e ka bërë një ministër bullgar. Sido që të jetë, ky gjest u konsiderua i ulët, për të cilin u kërkua që institucionet kosovare të reagojnë.
Share