• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Arrestohet pronari i “Emra Com”!
e Enjte, 11 Korrik 2013 18:19

emrush_thaciPrishtinë, 11 korrik 2013
- Policia e Kosovës ka arrestuar pronarin e kompanisë “Emra Com”, Emrush Thaçin, i cili dyshohet për evazion fiskal. Rastin e ka konfirmuar policia, pa dhënë më shumë detaje. Siç raporton KTV, arrestimi i tij ka pasuar pas padisë që i është bërë nga “Stupcat”. Sipas këtij televizioni, kompania “Emra Com”, ka shfrytëzuar në mënyrë të paautorizuar produkte të “Stupcave”, të cilat i ka postuar në YouTube.
Këshilltari i ministrit të Kulturës, Genc Prelvukaj, e ka konfirmuar lajmin, duke shtuar se, pas formimit të Komisionit për mbrojtjen e të drejtave të autorit, një subjekt i ka pyetur ata për këtë çështje dhe atyre u është sugjeruar ta procedojnë rastin në gjykatë.
Arrestimi i Emrush Thaçit, bëhet rasti i parë që institucionet merren me këtë çështje, pas hyrjes në fuqi të  ligjit për të Drejtën e Autorit.Share