• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Universiteti "MEDICOM" - Kukës - Vende të lira
e Martë, 03 Nëntor 2009 11:46

medicom


NJOFTIM
 
Universiteti  “Medicom”, filiali në Kukës, njofton maturantet, se vazhdon regjistrimin e studentëve në këto degë:
 
• Infermieri
• Farmaci
• Fizioterapi
• Laboratori
• Radiologji
 
- Universiteti  “Medicom” është i akredituar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës, e Shqipërisë, me vendim të Këshillit të Ministrave, me numër: 797, të datës 22.07.2009.
- Universiteti  “Medicom”, është njëri nga universitetet që ka nxjerrë studentët më të suksesshëm nga të gjitha universitetet tjera në Shqipëri.
- Çmimet janë më të lira, nga të gjitha universitetet tjera, ndërsa, akomodimi i studenteve bëhet nga vetë universiteti.
Studentët që kanë dalë nga Universiteti “Medicom”, tashmë janë punësuar në mbarë botën, si: Kanada, SHBA, Indi, Itali, Angli, Austri, Belgjikë etj.
 
Bëhuni edhe ju pjesë e këtij suksesi, duke studiuar në Universitetin “Medicom”, filiali në Kukës.
Ju presim... deri më 01 dhjetor 2009.
Për më shumë informacione, kontaktoni me Universitetin “Medicom”, përmes telefonave:
00355 69 406 6084 dhe 0035 52 422 4466.

 
Share