• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Ramadan Muja, gjykohet në shtator!

gjykohet_ramadan_mujaPrizren, 16 gusht 2013
- Procesi gjyqësor, i filluar ditë më parë në Gjykatën Themelore të Prizrenit, kundër kryetarit të Komunës së Prizrenit, Ramadan Muja, si dhe pesë zyrtarëve të tjerë komunalë, do të vazhdojë me 12 shtator. Kështu ka deklaruar kryetari i Trupit gjykues në Gjykatën Themelore në Prizren, Vladimir Nikula.
Deklaratat e Nikulës u bënë në ditën e tretë të procesit gjyqësor, pasi u dëgjuan dy dëshmitarët e parë në këtë proces, nga rreth 30 sish, sa është planifikuar të dëshmojnë para Trupit gjykues.
Pëpos kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja, në këtë proces janë të përfshirë edhe drejtorët dhe ish-drejtorët komunalë: Sadik Paçarizi, Minir Krasniqi, Avdullah Tejeci, Kadri Ukimeri dhe Avni Ademaj. Që të gjithë akuzohen për korrupsion.Share