• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Fatmir Mehmeti takohet me taksistët!

fatmir_isa_teutaDragash, 22 gusht 2013
- Gjatë aktiviteteve të përditshëm që po zhvillon kandidati i LDK-së për kryetar të Dragashit, Fatmir Mehmeti, sot është takuar me taksistët nga komuna e Dragashit, nga të cilët thotë se është njoftuar për gjendjen e tyre, të cilën e ka cilësuar si jo të favorshme. “Gjatë kohës së qeverisjes aktuale të Dragashit, mësova se atyre iu është bërë padrejtësi e madhe, si dhe janë ndëshkuar pa arsye. Ne do të kemi një përkujdesje meritore për taksistët, si një kategori që ballafaqohet me mbijetesë, për shkak të rrethanave të krijuara në shoqërinë tonë. Unë i inkurajova ata se, gjatë qeverisjes së LDK-së, e cila pritet të fillojë më 3 nëntor, ata do të kenë trajtim ndryshe. Do të kenë përkrahjen time, brenda suazave ligjore. Njëkohësisht, nga ata mora premtimin se do ta mbështesin dhe përkrahin LDK-në, në procesin zgjedhor”, ka thënë Mehmeti, duke shtuar se ai ka asistuar sot edhe në mbledhjen e rregullt të Forumit të Gruas së degës së LDK-së, ku ka parë nga afër angazhimin e kësaj strukture partiake. “Kjo pjesë e subjektit tonë politik, do të jetë e përfaqësuar denjësisht në listën e kandidatëve për Kuvendin komunal, i cili do të krijohet si rezultat i zgjedhjeve të 3 nëntorit”, ka thënë Mehmeti.Share