• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Të premten - Hashim Thaçi në Dragash
e Enjte, 05 Nëntor 2009 12:17

pdk
 NJOFTIM
  
• Në kuadër të Fushatës Parazgjedhore, më 06 nëntor, ditë e premte, Dragashin do ta vizitojë kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët më të ngushtë të tij partiak.
• Sipas agjendës që ka përpiluar dega e PDK-së në Dragash, Thaçi, do të bëj shpalosjen e programit dhe vizionit të partisë së tij, për komunën e Dragashit, gjatë mandatit të ardhshëm katërvjeçarë.
• Takimi me qytetarët do të organizohet në sallën e Shtëpisë së kulturës në Dragash, me fillim në orën 14:00. Megjithatë, sipas Shtabit Zgjedhorë të PDK-së, po qe se lejojnë kushtet atmosferike, tubimi me qytetarët do të organizohet në ambient të hapur, në Sheshin e Dëshmorëve.
 
Nga:  Shtabi Zgjedhor i PDK-së - Dragash
Share