• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Bëhet publike Lista e koalicionit VAKAT!

koalicioni_vakat_dragashDragash, 12 shtator 2013
– Koalicioni boshnjak “Vakat” ka publikuar listat zyrtare, me kandidatët e tyre që do të garojnë për Kuvendet komunale të Prizrenit, Dragashit, Pejës dhe Istogut. Njëherësh, ky koalicion do të garoj edhe për postin e të parit të Komunës së Dragashit, me kandidatin, Nuhia Tairovci, ashtu siç kishte paralajmëruar më herët, Radio SHARRI. Njëherësh, Tairovci do të garojë edhe për këshilltar në Kuvendin e Komunës.
Koalicionin VAKAT, e përbëjnë Partia Demokratike e Boshnjakëve, me seli në Prizren, Partia Demokratike Vatan, me seli në Dragash, si dhe Partia e Re Boshnjake, me seli në Vitomiricë. Në vazhdim ju sjellim Listën e kandidatëve, të cilët do të garojnë për Kuvendin e Komunës së Dragashit:


01. Sherif AGA
02. Bean HAXHIASAN
03. Zinaida ELMAZI
04. Kamber KAMBERI
05. Nuhia TAIROVCI
06. Samia BEQIRI
07. Velid HAXHISIN
08. Tanasiba REXHEPI


Share