• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Të premten - Ramush Haradinaj viziton Restelicën dhe Shajnen
e Enjte, 05 Nëntor 2009 13:13

aak
NJOFTIM
  
• Në kuadër të Fushatës Parazgjedhore, më 06 nëntor, ditë e premte, kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, i shoqëruar edhe nga bashkëpunëtorët më të ngushtë të tij partiak, do të qëndrojë në komunën tonë.
• Sipas agjendës që ka përpiluar dega e AAK-së në Dragash, Haradinaj do të bëj shpalosjen e programit dhe vizionit të partisë së tij, për komunën e Dragashit, gjatë mandatit të ardhshëm katërvjeçarë.
• Takimi me qytetarët do të organizohet në fshatin Restelicë të Gorës, në orën 16:00 dhe në fshatin Shajne të Opojës, në orën 17:00.
 
Nga:  Shtabi Zgjedhor i AAK-së - Dragash
 
Share