• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Aleksandër Vulin sfidon ndalesën e Prishtinës!
e Enjte, 17 Tetor 2013 14:18

aleksandar_vulin_ilegalMitrovicë, 17 tetor 2013
- Ministri serb, i ngarkuar për Kosovën, Aleksandër Vulin, ka hyrë në territorin e Kosovës, përkundër vendimit të Prishtinës zyrtare, për t’mos ia lejuar një gjë të tillë. “Vendimi pason shkeljen e autorizimeve që i janë përcaktuar atij nga autoritetet kosovare”, ka thënë sot, Bekim Çollaku, këshilltar i kryeministrit të Kosovës, Hashim Thaçi, duke saktësuar se ndalesa i është shqiptuar Vulinit, pasi ai ka marrë pjesë në fushatën e zgjedhjeve në Kosovë. “Vulinit i është ndaluar sot që të hyjë në Kosovë, për shkak se, më 14 tetor, ai ka marrë pjesë në një fushatë parazgjedhore. Ai ka paraqitur kërkesën e tij pranë Zyrës së BE-së, dhe i njëjti na është përcjell neve”, ka thënë për radion “Evropa e Lirë”, Çollaku, këshilltar i parë i kryeministrit të Kosovës. Ndërkaq, EULEX-i e ka pranuar se Vulin gjendet në veri të Kosovës, duke thënë se nuk ka njohuri se, përmes cilit vendkalim kufitar ka kaluar ai.
Mësohet gjithashtu se, bashkë me Vulinin, në Kosovë ka hyrë edhe ministrja e Energjetikës, Zorana Mihajloviq.


Share