• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
PDK-ja, përfundimisht e humb Malishevën!

pdk_humb_malishevenMalishevë, 04 nëntor 2013
- Sipas rezultateve të para preliminare, të numëruara nga KQZ-ja dhe të publikuara online, Partia Demokratike e Kosovës (PDK) e ka humbur përfundimisht Komunën e Malishevës, pasi për pakë vota nuk ka arritur të shkojë në balotazh me kandidatin e Iniciativës Qytetare në Malishevë (IQM). PDK ka arritur të sigurojë 6 mijë e 358 vota, apo 25.71%, ndërsa LDK-ja ka marrë 6 mijë e 384 vota, apo 25.81%, me çka e ka siguruar garën për balotazh me Iniciativën Qytetare, e cila ka fituar 10 mijë e 435 vota, apo 42.19%, duke u radhitur e para në këtë komunë.


Share