• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
PDK, nesër forcohet me anëtarë të rinj!
e Martë, 19 Nëntor 2013 20:20

pdk_prizren_degaPrizren, 19 nëntor 2013 - Dhjetëra intelektualë të shquar nga profile të ndryshme, si dhe mbi 100 studentë, do të bëhen pjesë e PDK-së në Prizren. Lajmin e ka konfirmuar dega e PDK-së në këtë qytet, sipas së cilës, kjo është dëshmi se programi dhe vizioni i PDK-së po gjen mbështetje masive tek popullata. Zëdhënësi i degës së PDK-së, Samir Hoxha, njoftoi se anëtarësimet e reja në PDK, do të bëhen të mërkurën, me një solemnitet që do të organizohet në ora 13:00, në Prizren. “Dhjetëra intelektualë të shquar të komunës së Prizrenit dhe, më shumë se 100 studentë të sapodiplomuar dhe që janë në post-diplomim, do të aderojnë në Partinë Demokratike të Kosovës, dega në Prizren, duke e përqafuar kështu programin dhe vizionin e Partisë Demokratike të Kosovës”, tha Hoxha, duke shtuar se në ceremoninë solemne të ndarjes së librezave të anëtarësimit, do të merr pjesë edhe nënkryetari i PDK-së, Kadri Veseli.


Share