• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Person i Zhdukur!
e Premte, 13 Nëntor 2009 01:20

hoxha
NJOFTIM
 
Sebajdin (Zylfikar) Hoxha, nga fshati Radeshë e Gorës, Komuna e Dragashit, i lindur në vitin 1973, është larguar nga shtëpia e tij, para dy muajsh, dhe besohet të ketë qëndruar në Shqipëri.
Para dhjetë ditësh, familjarët e kanë kontaktuar me telefon dhe kanë marrë premtimin, se ai do të kthehej në shtëpi, mirëpo prej asaj kohe nuk dihet asgjë për të, e as për fatin e tij.
Policia ka njoftime se ai i përket nacionalitetit goran, është i gjatë 1.75 cm, ka flokë të zeza dhe ka pasur të veshur xhinse të zeza.
Kushdo që posedon ndonjë informatë, lutet të lajmërohet në mob: 044/309-353, ose ta njoftojë stacionin më të afërt policor.
 
Nga: Policia e Kosovës
Share