• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Dragash, 20.10.2009
e Martë, 20 Tetor 2009 00:00
Dragash, 20.10.2009 - Partia Demokratike e Kosovës, dega në Dragash, njofton të gjithë anëtarët e vet, simpatizantët dhe qytetarët, se më datën 22 tetor, ditë e enjte, me fillim në ora 13:00, do të mbahet Tubimi qëndror parazgjedhor në Dragash, ku do të marrin pjesë përfaqësues të lartë të PDK-së nga Prishtina. Tubimi mbahet në sallën e Shtëpisë së Kulturës, ndërkohë që do të ketë aktivitete edhe jashtë saj. 

Nga Shtabi Zgjedhor i PDK-së

Share