• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Hilmi Dauti largohet nga Kryesia e LDK-së!
hilmi_dautiDragash - Anëtari i kryesisë së LDK-së në Dragash, Hilmi Dauti, ka dhënë dorëheqje nga posti i gjertanishëm. Në një shkresë, të cilën ia ka adresuar kryesisë së LDK-së, Dauti ka theksuar se jep dorëheqje nga funksioni i anëtarit të kryesisë të LDK-së - dega në Dragash, me arsyetimin se LDK-ja në i ka humbur zgjedhjet lokale të viteve 2007 dhe 2009, prandaj nuk dëshiron që të mbetet edhe më tej anëtarë i kryesisë humbëse. “Si aktivist i partisë, nuk dëshiroj të jem anëtar i një organi, i cili i ka humbur dy palë zgjedhje dhe prapë vazhdon të mbetet në krye të degës, duke vepruar me metodat e vjetra", tha Dauti në një prononcim për Radio Sharrin.
Dauti ka njoftuar se shkresën ia ka adresuar kryesisë, më 21 prill të këtij viti, por që ende nuk ka marrë ndonjë informacion, se a është debatuar në kryesi për vendimin që ka marrë ai.
Në anën tjetër, Zeni Krasniqi, përgjegjës i zyrës së LDK-së, ka pohuar për gazetën Koha Ditore, se para disa ditësh është njoftuar gojarisht nga Dauti, se po largohet nga kryesia e këtij subjekti politik, ndërkaq shkresën e ka marrë të mërkurën. "Ditë më parë, Dauti më ka njoftuar se ka dhënë dorëheqje nga kryesia, ndërkaq tekstin e kam marrë sot. Shpresoj se së shpejti kryesia do të debatojë për këtë vendim të tij dhe për disa çështje të tjera të karakterit organizativ", ka thënë Krasniqi.
I kontaktuar nga Radio Sharri, për arsyen e dorëheqjes, Dauti ka thënë troç, se nuk dëshiron të vazhdoj punën, duke mbajtur barrën e humbjes, ndërkohë që asnjeri në kryesi nuk e ndien këtë barrë dhe përgjegjësi. “LDK-ja mbetet partia më e dashur për mua. Por, jo nëse ajo drejtohet me ritëm të njëjtë dhe nga ideologji të njëjta”, tha Dauti.
Share