• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Radio_SHARRI
 
NJOFTIM
Të nderuar dëgjues,
 
Ju njoftojmë se, për shkak të renovimeve thelbësore në transmetuesin kryesor, sinjali i Radio SHARRI-t nuk do të jetë i pranishëm në radioaparatet tuaja, për një kohë të pacaktuar.
Kjo ndërhyrje bëhet, si aktivitet i rregullt dhe i domosdoshëm, pasi të njëjtat pajisje na kanë shërbyer për një dekadë rresht.
Me qëllim të përmirësimit të sinjalit, detyrimisht na është dashur të ndërpresim transmetimin. Prandaj, ju kërkojmë ndjesë dhe mirëkuptim.
Këtë njoftim e bëjmë, me qëllim të heqjes së dyshimeve tuaja, në lidhje me ndërprerjen e transmetimit.
Me shpresë se shumë shpejtë do të startojmë me pajisjet e reja dhe më të sofistikuara, ju falënderojmë për mirëkuptim dhe për faktin se po e ndjeni mungesën e sinjalit tonë!
 
Me respekt: Stafi menaxhues i Radio SHARRI-t
Share