• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
radio_sharri_2011 
 
Të nderuar,
 
Urimet më të përzemërta, me rastin e ndërrimit të motmoteve, ju dërgojmë nga Radio SHARRI... gjithnjë duke shpresuar se viti 2011 do të jetë shumë më i mbarë se sa viti që po e lëmë pas!
Respekt për të gjithë ju, që sadopak keni kontribuar për mbarëvajtjen e punës sonë, duke e kuptuar se misioni ynë është vizion dhe qëllim i përbashkët për të gjithë.
 
Për shumë mot... shëndeti dhe paqja, le të mbretërojë në gjirin tuaj familjarë dhe shoqërorë...
 
 
Gëzuar !!!
Share