• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës - Tubim elektoral në Dragash
e Martë, 20 Tetor 2009 15:50
Dragash, 20.10.2009 - Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, dega në Dragash, njofton të gjithë anëtarët e vet, simpatizantët dhe qytetarët, se më datën 23 tetor, ditë e premte, do të mbahet Tubimi qëndror parazgjedhor në Dragash, ku do të marrin pjesë përfaqësues të lartë të AAK-së nga Prishtina.Përpos tyre, në këtë tubim do të marrin pjesë edhe biznesmenët më të suksesshëm nga vendi, si dhe këngëtarja, Zanfina Ismaili.Tubimi mbahet në sallën e Shtëpisë së Kulturës, me fillim në ora 14:30 minuta.

Nga Shtabit Zgjedhor i AAK-së

Share