• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Të shtunën - Vrapimi i kuajve në Mejdan
e Premte, 23 Tetor 2009 16:09


 

Dragash, 23.10.2009 - Dega e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Dragash, në kuadër të fushatës Parazgjedhore, organizon garën e vrapimit të kuajve, si pjesë e garave tradicionale në trevën e Opojës. Siç bën të ditur Shtabi Zgjedhor i AAK-së në Dragash, gara në vrapimin e kuajve do të organizohet në Mejdan, më 24.10.2009, ditë e shtunë, me fillim në orën 14:00. AAK-ja do t’i shpërblejë pronarët e kuajve, të cilët do të tregohen më të shkathët me kuajt e tyre... vendi i Parë do të shpërblehet me 500 €, vendi i Dytë me 300 € dhe vendi i Tretë do të shpërblehet me 100 €.  

Nga: Shtabi Zgjedhor i AAK-së - Dragash.

Share