• Kërkimi i Shpejtë •

• Lidhjet Direkte •

kpm_radio_sharri

komuna_dragash_radio_sharri

• Publicitet •

ambienti_radio_sharri_dragash

grill_sharri_radio

kolloni_radio_sharri

• Publicitet •

ilva_radio_sharri_dragash

• Publicitet •

publicitet_nje_radio_sharri

• Publicitet •

libri_radio_sharri

• Publicitet •

kufje_radio_sharri

• Dita e FLAMURIT •

edhe:
Gëzuar!
connect_radio_sharri_tring
Produktet e qumështit na humbin peshën!
Nga: Radio SHARRI   
e Premte, 23 Tetor 2009 20:21

U
shqimi i pasur me produkte të qumështit, mund të ndihmojë në largimin e kilogramëve të tepërt, pohojnë shkencëtarët australianë.
Në një studim shkencorë, disa nga pjesëmarrësitqumeshti_sharri i janë nënshtruar dietës me pak kalori, ndërsa të tjerët, përveç dietës së caktuar, kanë konsumuar më shumë djathtë, jogurt dhe qumësht me më pak yndyrë.
Rezultatet kanë treguar se më lehtë kanë humbur në peshë ata, të cilët veç dietës së zakonshme, kanë konsumuar edhe produktet e qumështit.
Djathi dhe produktet tjera të qumështit janë të pasura me proteina, të cilat ndihmojnë që të ndjehemi të ngirë dhe shpejtojnë metabolizmin, ndërsa shumica e njerëzve, gabimisht mendojnë, se për t’u dobësuar duhet të largojnë produktet e qumështit nga ushqimi.
 
 
Share